• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Team Trendie Wendie

Graag stellen wij ons gezellige team voor!

Wendy

Functie: Eigenaresse

In 2005 ben ik gestart met mijn boetiek in Hazerswoude-Dorp met dameskleding en accessoires. In juli 2007 deed zich de mogelijkheid voor om het pand aan de Dorpsstraat te kopen. Na een grootse verbouwing van een half jaar heropende ik op 1 februari 2008 vol trots mijn boetiek met dames- én herenkleding.

Ik besteed mijn schaarse vrije tijd het liefst met mijn gezin. Samen met mijn lieve man heb ik een prachtige zoon: Tijn. We houden van varen, een rondje polder, wandelen en lekker uit eten gaan. Als ik tijd voor mijzelf heb, ga ik naar de sauna en sport ik graag.

Als op-en-top teamplayer ben ik ontzettend dankbaar voor mijn fijne en gezellige team! Het zijn vakkundige dames die onze klanten altijd op nummer 1 zetten. Ook zijn ze heel lief en zorgzaam voor mij en nemen ze mij graag werk uit handen. Mijn bloed gaat sneller stromen van reuring in de winkel, nieuwe collecties in de rekken en gezellige klanten aan de koffie. Het hele traject van inkoop tot verkoop geeft mij enorm veel voldoening, maar vooral de tevreden en terugkerende klanten die ons bedanken omdat ze goed geslaagd zijn. Want daar doen we het voor!

Anja

Functie: Etaleur | Verkoopster

Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Trendie Wendie. We hebben een fijn en hecht team en daardoor ga ik met veel plezier naar mijn werk!

Als verkoopster vind ik het heel belangrijk dat de klant tevreden is met zijn of haar aankopen. Ik ben dan ook altijd eerlijk naar iedereen toe en zal mijn uiterste best doen om de klant te laten stralen in zijn of haar nieuwe outfit. Ook ben ik verantwoordelijk voor de etalages, die ik elke 2 weken met veel passie en aandacht verzorg.

Ik houd enorm veel van fietsen en wandelen en vind het heerlijk om in de buitenlucht te zijn. Mocht het weer ons wat minder goed gestemd zijn dan lees ik graag een goed boek of pak ik mijn haakwerk erbij.

Nancy

Functie: Visual Merchandiser | Verkoopster

In augustus 2016 ben ik het Trendie Wendie-team komen versterken.

Als visual mechandiser zorg ik ervoor dat de nieuw geleverde collectie uitgepakt, geprijsd en ingehangen wordt. Per jaar kopen we 12 collecties in verschillende kleurbeelden in. Daardoor is het heel belangrijk dat we elke collectie aantrekkelijk presenteren zodat de klant ziet hoe je kledingstukken kunt combineren. Hierbij komt mijn creatieve kant goed van pas!

Ik word blij van een mooie en strakke winkel met de nieuwste basics en trends. Het werken met en voor onze klanten maakt het werken bij Trendie Wendie voor mij heel bijzonder. En zeker de vrijheid die ik daarbij krijg om dit te mogen doen! Ook mijn sociale en zorgzame karakter kan ik goed kwijt in het klantencontact, het advies en de service aan onze klanten.

Ik ben echt een buitenmens en mij vind je dan ook vaak in de tuin. Maar ook voor een dagje weg met mijn zussen en vriendinnen ben ik altijd in. Als je mij niet thuis aantreft dan is de kans groot dat ik op de latten sta, want skiën is een grote hobby en doe ik graag samen met mijn gezin.

Rianne

Functie: Back Office Manager

In mei 2019 ben ik als back office manager het team van Trendie Wendie komen versterken. Ik neem zo veel mogelijk werk van Wendy uit handen zodat zij de winkel kan runnen met alles wat daarbij komt kijken. Meestal ben ik dus in het kantoor te vinden. Omdat ik een zorgzaam en vriendelijk karakter heb, vind ik het ook fijn om bij drukte in de winkel te adviseren. Hierbij is het klantencontact erg leuk! We hebben een gezellig team en ik heb lieve collega’s waar ik mee mag samenwerken.

Als back office manager ben ik verantwoordelijk voor het vullen van de webshop en de verwerking en verzending van de bestellingen. Ik behandel alle binnenkomende e-mails en zorg ervoor dat de nieuwe collecties goed in het kassasysteem staan. Wat deze functie zo compleet maakt, is dat de financiële administratie ook mijn verantwoording is. Omdat ik ordelijk en punctueel ben, vind ik deze combinatie heel erg fijn. Ik houd ervan om papieren en cijfers te ordenen! Een perfecte en uitdagende combinatie van taken!

Mijn vrije tijd breng ik graag door met het stijlen van mijn interieur en het lezen van een goed boek. Ik ben erg sportief, sport dus graag en geniet heel erg van een wandeling op het strand. Ik houd ervan om te klussen in huis en ben bij lekker weer ook in de tuin te vinden.

Fotografie verzorgd door:
https://www.fotografielavinia.nl

Teksten geschreven door:
https://elleofficesupport.com

Make-up verzorgd door:
https://www.facebook.com/SchoonheidssalonBeautiful/