• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Revelz

Merken
€24,99
€24,99
€24,99

Revelz

Revelz kleding koop je natuurlijk bij Trendie Wendie. Revelz kleding staat voor betaalbare modeaccessoires waar iedereen van geniet. De Revelz kleding bestaat uit Revelz sjaals, canvas/lederen Revelz tassen en armbanden en wordt momenteel enkel verkocht door een geselecteerd netwerk van retailers in Nederland, Ijsland, Zweden, Denemarken en Duitsland.

Revelz sjaal kopen 

Een mooie Revelz sjaal koop je bij Trendie Wendie. Er zijn diverse kleuren beschikbaar in ons assortiment. Het materiaal is gemaakt van 65% polyamide en 35% katoen. Er is 1 maat sjaal wat voor iedereen toegankelijk is.

Revelz sjaal dragen

Sommige mensen dragen dagelijks een sjaal. Een Revelz sjaal is daar het beste geschikt voor. Er zijn tientallen manieren waarop je een sjaal kan dragen. Allereerst is er de standaard vlecht. 

Revelz sjaal in een vlecht

Leg de Revelz sjaal met beide uiteinden op dezelfde hoogte aan de ene kant en met een lus aan de andere kant om je nek. Trek nu een van de uiteinden van de Revelz sjaal door de lus. Het onderste deel van de lus ligt nu op je lichaam. Het bovenste deel loopt over het uiteinde van de doorgetrokken sjaal. Trek nu het onderste deel van de lus opzij zodat je het van onderaf door reikt. Trek als laatst het tweede uiteinde van de sjaal door de lus. Het resultaat is een Revelz Sjaal wat super elegant om je nek valt in een gevlochten look. 

Revelz sjaal in konijnenoren

Plaats voor konijnenoortjes de Revelz sjaal in een losse lus om je nek. Reik van bovenaf door de lus en trek een van de uiteinden van de Revelz sjaal erdoor. Knoop nu de twee uiteinden en verberg de knoop onder de lus. De twee uiteinden vallen nu uit een kant van de Revelz sjaal als twee konijnenoren. Een Revelz sjaal met konijnenoren past goed bij een casual look. 

Revelz kopen bij Trendie Wendie

Revelz sjaals koop je bij Trendie Wendie. Bij ons staat aandacht, eerlijk advies en betaalbaarheid centraal. Het is voor ons belangrijk dat de klant tevreden is. Wij zullen daarom ons uiterste best doen om iedere klant te laten stralen. In onze webshop vind je verschillende modemerken. Verder wordt je in onze kledingwinkel in Hazerswoude-Dorp met open armen ontvangen. Neem voor vragen of opmerkingen gerust contact met ons op of kom langs in de winkel.